Την ημέρα των Θεοφανίων το 2006

Ένας σταυρός φτιαγμένος από νερό που βγαίνει μέσα από την θάλασσα

Το παρακάτω σημείο της παρουσίας του Αγίου Νεκταρίου μας το έστειλε ο φίλος Ε.Ν.Ε. Του το διηγήθηκε ένα φιλικό του νέο ζευγάρι (ανδρόγυνο), πολύ πνευματικό, ώστε να δημοσιευθεί στην σελίδα του Αγίου μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Να τι μας γράφει ο φίλος μας:

“Τις μέρες των Θεοφανίων του 2006 πήγε το ζευγάρι αυτό στην Αίγινα να προσκυνήσουν τον Άγιο Νεκτάριο. Πράγματι, έφτασαν στο μοναστήρι και προσκύνησαν τον τάφο του Αγίου.

Όπως όλοι, έβαλαν το αφτί τους στον τάφο, προκειμένου να ακούσουν τους χτύπους από μέσα, όπως όλοι κάνουν, αλλά δεν άκουσαν τίποτα. Δεν προβληματίστηκαν, δεν πειράζει είπαν και προχώρησαν στην εκκλησία όπου έχουν τα λείψανα του Αγίου, καθώς και την αγία του κάρα.

Όταν η κοπέλα πήγε να προσκυνήσει τη θήκη των λειψάνων του (που είναι ένα μικρό κουτί δίπλα από την αγία του κάρα), άκουσε από εκεί μέσα έναν δυνατό θόρυβο όπως ακούνε πολλοί στον τάφο του.

Πρωτοφανές!

Υ.Γ: Και εγώ έχω ακούσει από τον τάφο του -όταν είχα κατ’ επανάληψιν επισκεφθεί την αγία του μονή- θορύβους (χτύπους, τρίξιμο οστών και χτύπους καρδιάς).”

Ε.Ν.Ε.

Κοινοποίησε τη σελίδα: