Τα παιδιά με πρόβλημα στα αυτάκια τους

Το αυτάκι από ένα μοράκι και η άκρη του δακτύλου της μητέρας του

Είδα στον ύπνο μου τον Άγιο Νεκτάριο.

Πριν διηγηθώ το όνειρο μου με τον Άγιο που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, να σας πω ότι έχω τρία παιδάκια εκ των οποίων τα δυο με νευροαισθητήρια βαρηκοΐα. Το τρίτο μου παιδάκι μετά από πολλή αγωνιά και προσευχές πριν μπούμε στο νοσοκομείο και κάνουμε την εξέταση για να διαπιστώσουμε αν και αυτό έχει βαρηκοΐα, το είχα τάξει στον Άγιο Ραφαήλ, τον οποίο είχα δει στον ύπνο μου έγκυος και μου είχε πει πως θα έχω αγόρι. Προσευχήθηκα λοιπόν και είπα πως αν το παιδί μου είναι καλά θα το ονομάσω Ραφαήλ και έτσι έγινε.

Να σας πω για το όνειρο μου τώρα που δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω…

Έχω ακούσει πολλά για τον Άγιο από γνωστούς μου χωρίς όμως να θυμάμαι την μορφή του. Μπήκα τώρα στο ίντερνετ και είναι ακριβός όπως και στην εικόνα πιο αλλοιωμένος όμως.

Είδα πως είχα πάει στον τάφο του Αγίου να προσκυνήσω, άναψα το καντηλάκι του και του άφησα ένα σημείωμα το οποίο έγραφε “τα παιδιά μου έχουν πρόβλημα με τα αυτάκια τους, θα ήθελα πολύ να γιατρευτούν” και σαν κάποιος να μου είχε πει πως αν έχω πίστη θα βγει φως από τον τάφο και ο Άγιος θα αναστηθεί. Και καθώς προσευχόμουν έτσι και έγινε.

Είδα ένα φως και ξαφνικά τον είδα μπροστά μου έντονη η γενειάδα του και το ύφος του όπως στις εικόνες μόνο που τα χέρια του μου έκαναν εντύπωση σαν να ήταν μόνο τα οστά. Με ακούμπησε στον ώμο και μου είπε “αυτό που επιθυμείς, θα γίνει” και εγώ τότε τον χιλιοευχαρίστησα, ένιωθα μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Γύρισα σπίτι και έβγαλα τα ακουστικά απ’ το ένα μου παιδάκι μα δεν είδα διαφορά. Πάλι μου έλεγε “ε μαμά τι είπες”… δεν με άκουγε καλά. Ξαναγύρισα στεναχωρημένη και λέω Άγιε μου δεν βλέπω διαφορά είναι όπως πριν και εκείνος μου απάντησε να έχω υπομονή και πως το καθήκον του το είχε κάνει.

Εκεί τελείωσε και το όνειρο μου.

Δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Θέλω τόσο πολύ να πιστέψω σε αυτό. Αυτό που έχουν τα παιδιά μου δεν θεραπεύεται μας έχουν πει οι γιατροί. Θα φοράνε ακουστικά όλη τους τη ζωή.

Θυμάμαι πιο παλιά που είχα πει πως θα τον επισκεφτώ, μου είχε πει μια φίλη μου να πάρω αυτάκια και να τα πάω στην εικόνα του να πάρω λαδάκι και πως θα πάνε όλα καλά.

Μακάρι ο Άγιος να συγχωρέσει τις αμαρτίες μου και με την παρουσία του να με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και πάνω απ’ όλα τα παιδάκια μου να έχουν υγεία!!!

Την Κυριακή κιόλας θα πάμε στην Αίγινα. 12 Οκτώβρη έχουμε εξέταση στο Παίδων για να δούνε οι γιατροί αν είναι στάσιμη η βαρηκοΐα τους ή αν έχει επιδεινωθεί. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να μας πουν πως έχει εξαφανιστεί.

Κοινοποίησε τη σελίδα: