Ο λάθος δρόμος με τα μέντιουμ

Δύο χέρια πάνω από μια κρυστάλινη σφαίρα

Ο Άγιος Νεκτάριος είναι ο προστάτης μου. Γεννήθηκα την ημέρα της εορτής του. Με έχει βοηθήσει παρά πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Θα ήθελα όμως να σταθώ σε ένα πολύ μεγάλο θαύμα του Αγίου!

Παντρεύτηκα, έκανα δυο παιδιά, όμως η οικογένεια μας δεχόταν επιθέσεις μαύρης μαγείας από την πεθερά μου, ακόμα και στον ίδιο της γιο. Η ίδια παραδέχτηκε ότι πήγαινε σε μέντιουμ φωτογραφίες των παιδιών μου, του άντρα μου και δικές μου για “καλό”. Όλα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο!

Κάνω το μέγα λάθος να καταφύγω σε μέντιουμ για να λύσω τις μαγείες! Για ένα δυο μήνες καλά, μετά όλα χειρότερα! Η ιστορία αυτή κράτησε 4 χρόνια ώσπου στο τέλος είχα εθιστεί και ήθελα να πηγαίνω συνέχεια στο μέντιουμ, προσθέτοντας βέβαια περισσότερη δαιμονική επήρεια στην οικογένεια μου χωρίς ακόμα να το γνωρίζω.

Μέσα Νοεμβρίου, ο άντρας μου βλέπει επαναλαμβανόμενα στον ύπνο του τον Άγιο να του λέει έλα στο σπίτι μου. Προσπαθούσε να μας βγάλει από αυτό τον δρόμο όπως θα δείτε παρακάτω.

Μια μέρα καθώς σιδερώνω το παντελόνι του άντρα μου, βλέπω στην τσέπη του ένα διαφανές σακουλάκι με την εικόνα του Αγίου και βαμβάκι με λάδι. Τον ρώτησα που το βρήκε και μου είπε πως δεν έχει ιδέα. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ενώ μένω Αθήνα το σακουλάκι είχε τη διεύθυνση ενός μοναστηριού του Αγίου στην Φωκίδα. Κανένας μας δεν είχε πάει ποτέ εκεί.

Ψάχνω στο Ίντερνετ για το μοναστήρι αυτό και μαθαίνω ότι έχει λείψανα του ΑΓΙΟΥ. Καταλάβαμε ότι εκεί ήταν το σπίτι του που ήθελε να πάμε. Σε λίγες μέρες φθάνουμε στο Μοναστήρι και δείχνουμε στις μοναχές το σακουλάκι με την εικόνα. Και τι μας λένε… αυτό το τυπώσαμε πριν από λίγες μέρες στο μοναστήρι μας για την γιορτή του Αγίου. Το πως βρέθηκε στα χέρια μας ήταν η ερώτηση που κανείς δεν ήξερε να απαντήσει…

Στην επόμενη επίσκεψη μας στο μοναστήρι αποφάσισα να πω εκεί την ιστορία μας και τον λάθος δρόμο που είχα πάρει με τα μέντιουμ που έτρεχα… Αμέσως οι μοναχές μας παρέπεμψαν σε ένα άλλο μοναστήρι για να μιλήσουμε για τη κατάσταση μας. Και εδώ έρχεται το δεύτερο θαύμα. Βρέθηκε ένας μοναχός που έγινε ο πνευματικός μας μας καθοδήγησε και μας καθοδηγεί μέχρι σήμερα, μας βοήθησε όσο κανένας άλλος να φύγουμε από τον δρόμο που είχαμε επιλέξει…

Δεν ξαναπήγαμε ποτέ σε μέντιουμ και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε στο δρόμο του Θεού και να αντιμετωπίζουμε τις επιθέσεις που μας γίνονται με την βοήθεια Του. Είναι προφανές ότι ο Άγιος μας έβγαλε από αυτό τον λάθος δρόμο που ήμασταν… Εύχομαι να είναι πάντα κοντά μας. Μεγάλη η Χάρη Του.

Κοινοποίησε τη σελίδα: