Η παρουσία του Αγίου στη ζωή του Κώστα Ξυδιά

Μία έγκυος γυναίκα

Θα ήθελα κι εγώ να σας ευχαριστήσω για την δημιουργία του διαδικτυακού τόπου που βοηθά όλους μας να παίρνουμε δύναμη.

Η οικογένεια μου έχει βοηθηθεί πολλές φορές από τον Άγιο και τον θεωρούμε προστάτη μας.

Προσωπικά τον περασμένο χρόνο πέρασα ιδιαίτερα φορτισμένες στιγμές καθώς η γυναίκα μου ήταν έγκυος και παρουσιάστηκαν απρόοπτες καταστάσεις. Σε κάθε στιγμή που αισθανόμουν αδύναμος ψυχολογικά παρουσιάζονταν σημεία στον ύπνο.

Την πρώτη φορά είχα δει την μίτρα του Αγίου μέσα στην εκκλησία όπου φυλάσσεται, αλλά ακριβώς μπροστά από την Ωραία Πύλη και σε ύψος όσο ενός ανθρώπου, πάνω από το έδαφος. Συγκλονίστηκα, την επόμενη ημέρα όλες οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές.

Στην πορεία η γυναίκα μου παρουσίασε πίεση και υπήρξε ανάγκη το παιδάκι μας να γεννηθεί νωρίτερα. Λίγες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο, είδα στον ύπνο μου πολύ κόσμο, είδα έναν ιερέα και ρώτησα δίπλα μου “ποιος είναι”, και η απάντηση που πήρα ήταν “ο Επίσκοπος Πενταπόλεως”. Δόξα τω Θεό και με την βοήθεια του Αγίου όλα πήγαν καλά.

Ακόμα και μετά όμως όταν ο μικρός μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι ύστερα από 10 μέρες στη θερμοκοιτίδα, ο Άγιος εμφανίσθηκε και πάλι του έδωσα τον μικρό στα χέρια του ο οποίος τον σήκωσε προς τον ουρανό και προσευχόταν σαν να δείχνει ότι το έχει ευλογήσει το παιδί. Ακόμα και τώρα που τα γράφω νιώθω συγκλονισμένος.

Συνεχίστε την προσπάθεια σας γιατί όλοι μας έχουμε την ανάγκη της βοήθειας του Αγίου και με την δράση σας αυτή μπορείτε να βοηθήσετε πολλούς συνανθρώπους μας.

Ξυδιάς Κώστας

Κοινοποίησε τη σελίδα: