Η παρουσία του Αγίου στη ζωή του Δημήτρη Κ.

Τέσσερα κεριά ρεσώ αναμένα, σε μια σειρά

Με την σειρά μου και εγώ θα ήθελα να αναφέρω ένα θαύμα του Αγίου Νεκταρίου.

Με την γυναίκα μου προσπαθούσαμε συνεχώς να αποκτήσουμε ένα μωράκι στα 7 χρόνια που ήμασταν μαζί αλλά δεν γινόταν τίποτα.

Από μικρό παιδί που ήμουν είχε η μαμά μου μια παλιά εικονίτσα του Αγίου Νεκταρίου στο σπίτι μας (ασπρόμαυρη μικρού μεγέθους αυτές με την αλυσιδούλα που είχαν στο πίσω μέρος για να την κρεμάς). Ήταν η αγαπημένη μου, μου άρεσε να τον βλέπω στην εικόνα έτσι καθήμενος με την πλούσια γενειάδα, όπως παρουσιάζεται στην εικόνα, κρατώντας το αρχοντικό μπαστούνι του, θα έλεγα!!! Από παιδί την είχα υπό την υπόβλεψή μου και έλεγα στο σπίτι πάντα σε όλους, ότι αυτή η εικόνα είναι δική μου, την θέλω και όπως την έχω κιόλας φυσικά και την ασπάζομαι.

Έτσι λοιπόν κάποια μέρα ένιωσα την ανάγκη πως πρέπει να πάω να επισκεφτώ τον οίκο του Αγίου που είχα και έχω σαν προστάτη μου. Το είπα στην γυναίκα μου και αυτή μετά χαράς είπε να πάμε ξέροντας ότι ήταν ένα ταξίδι που από παιδί το είχα στο πρόγραμμα και στην σκέψη μου πάντα.

Πήγαμε με το καραβάκι από τον Πειραιά στον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης, προσκυνήσαμε, τον παρακάλεσα να αποκτήσουμε και εμείς ένα μωράκι και αμέσως στους επόμενους μήνες η γυναίκα μου έμεινε έγκυος!!!

Στην πρώτη μας επίσκεψη στον γυναικολόγο για επιβεβαίωση, μας είπε πως ναι είναι έγκυος και με πιθανή ημερομηνία τοκετού στις (9/11). Από αυτό και μόνο φάνηκε η παρουσία Του. Πιστεύω στο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου τον Αγαπώ, τον ευχαριστώ πολύ και πάντα τον έχω στην σκέψη μου!

Έτσι με την βοήθεια Του γεννήσαμε ένα υγιέστατο μωράκι στις (11/11) και περιμένουμε και δεύτερο.

Άγιε μου Νεκτάριε μου σε υπέρ ευχαριστώ και ξέρω πως είσαι πάντα μαζί μας στο πλευρό μας κάθε στιγμή!

Δημήτρης Κ.

Κοινοποίησε τη σελίδα: