Η παρουσία του Αγίου στη ζωή της Βασιλικής

Μια γυναίκα που κοιτά την δύση του ήλιου, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη προς τα εμάς

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Βασιλική και διάβασα όλα τα θαύματα του Αγίου Νεκταρίου που εξιστορούν οι πιστοί και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την Παρέμβασή του στην οικογένειά μας!

Πριν χρόνια, εγώ πήγαινα 2α Γυμνασίου, η μαμά είχε αρρωστήσει. Κανείς βέβαια δεν το κατάλαβε γιατί είχε αιμορραγία και όλοι στο σπίτι πιστεύαμε πως ήταν η συνηθισμένη μηνιαία αιμορραγία σε λίγο πιο άσχημη κατάσταση. Αποφάσισαν ένα πρωί να πάνε για εξετάσεις στο γυναικολόγο αφού είχαμε φύγει εγώ και ο αδερφός μου για το σχολείο.

Όταν επιστρέψαμε βρήκαμε τον παππού με τη γιαγιά στο σπίτι (γονείς της μαμάς) οι οποίοι μας είπαν πως η μαμά είχε κάποιο προχωρημένο πρόβλημα στα γεννητικά της όργανα και θα έκανε εγχείρηση αλλά τίποτα σοβαρό (για να μας καθησυχάσουν). Η μαμά εκείνη τη μέρα υπεβλήθη σε 3 συνεχόμενες επεμβάσεις όπου και της αφαιρέθηκαν τα όργανα αυτά.

Μετά από πολλές μέρες, χωρίς η μαμά να επικοινωνεί μαζί μας και περιμένοντας την βιοψία, η γιαγιά που δεν έφυγε λεπτό από την κλινική, ήταν συνεχώς δίπλα της, είδε ένα όνειρο: Την επισκέφτηκε ένας Γέροντας και της είπε: “Μη φοβάσαι, εγώ θα βγάλω την κόρη σου από τη λάσπη! Μόνο θέλω να έρθεις στο σπίτι μου να μου ανάψεις ένα κερί! Η γιαγιά μου τότε ρώτησε: Και που είναι το σπίτι σου να έρθω; Και ο Γέροντας της έδειξε το δρόμο.”

Σ’ εκείνον λοιπόν το δρόμο υπήρχε μια μικρή λιτή εκκλησία που παρόλο περνούσαμε από ‘κει, όχι πολύ συχνά αλλά περνούσαμε, κανείς μας δεν είχε προσέξει την εκκλησίτσα του Αγίου Νεκταρίου. Η μαμά έκτοτε είναι πολύ καλά. Ο Άγιος Νεκτάριος την έσωσε.

Άγιε Νεκτάριε ελέησε μας και δώσε υγεία σε όλο τον κόσμο.

Βασιλική

Κοινοποίησε τη σελίδα: