Ένας πολύ δυνατός θόρυβος από τον τάφο του Αγίου

Ο τάφος του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Το παρακάτω σημείο της παρουσίας του Αγίου Νεκταρίου μας το έστειλε ο φίλος Ε.Ν.Ε. Του το διηγήθηκε ένας φίλος του, ώστε να δημοσιευθεί στην σελίδα του Αγίου μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Να τι μας γράφει ο φίλος μας:

“Η Α.Α. ευρισκόμενη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό εξ’ αιτίας πολλών και διαφόρων λόγων επισκέφτηκε, τέλη Αυγούστου 2009, μαζί με κάποια μέλη της οικογένειάς της τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Όπως όλοι, πήγε και στον τάφο του Αγίου να προσκυνήσει.

Περίμενε μόνο να φύγει ο πολύς κόσμος για να το κάνει. Πράγματι, όταν έφυγε (και έμεινε μόνο ένας κύριος) πήγε να προσκυνήσει. Το έκανε και όπως πήγε να βάλει το αυτί στον τάφο (το ίδιο έκανε και ο κύριος αυτός χωρίς να είναι συνεννοημένοι ή να γνωρίζονται καν, και ευρισκόμενοι απέναντι ο ένας από τον άλλον) ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος από μέσα. Ήταν τόσο δυνατός (κατά την έκφραση της ίδιας σαν έκρηξη) που και ο κύριος αυτός την ρώτησε αν το άκουσε και εκείνη και αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό…

Μετά από 20 λεπτά ξαναπήγε η Α.Α. στον τάφο του Αγίου και έβαλε απλά τα χέρια της επάνω. Τότε, όπως είπε η ίδια ένιωσε να τραντάζεται (Σ.Σ.: ο τάφος ή η ίδια δεν μου έγινε σαφές αλλά μάλλον ο τάφος εννοεί) σαν να γίνεται σεισμός. Το ίδιο φαινόμενο και πιο έντονα επαναλήφθηκε και αργότερα που ξαναέβαλε τα χέρια της επάνω…

Υ.Γ: Ο Θεός δια του Αγίου Νεκταρίου να βοηθήσει την Α.Α. και όλη την οικογένειά της και μαζί με αυτήν και όλους όσους ελπίζουν στο έλεος του Θεού δια της Θεοτόκου και πάντων των Αγίων. Αμήν!”

Ε.Ν.Ε.

Κοινοποίησε τη σελίδα: